"Winter is here" - selv om det er sommer uden for...

”Winter is here” er vel ikke helt rigtigt, når der egentlig er sommer udenfor. Men hvis du som mange andre danskere har være en trofast fan af HBO-serien Games of Thrones over de sidste par år, så ved du præcis, hvad denne sætning betyder. For den 17. juli 2017 har 1 afsnit af den meget populære series 7. sæson præmiere på HBO Nordic, og vi er mange, der glæder os til igen at følge de godes kamp mod det onde.

For det bliver uden tvivl et glædeligt gensyn med seriens mange personligheder – eller i hvert fald med dem, der stadig er i live. For ikke mange får lov at overleve i denne yderst spændende serie, hvor vi følger, hader og elsker slægter fra nord og syd, når de kæmper mod hinanden, og hvor drager følger dronninger og selv de uskyldige lider en frygtelig skæbne.

Skal du have en lille smagsprøve på, hvad der er i vente, så kan du se den officielle trailer her:


Mere om Game of Thrones serien

Game of Thrones serien består af en lang række historier, hvor man stifter bekendtskab med en mange forskellige personligheder. Kort fortalt handler den primære historie om kampen om Jerntronen i byen Kings Landing, der er hovedstad for hele kontinentet Westeros og dets 7 riger. Allerede i sæson 1 møder vi den gode og ædle House Stark of Winterfell med Eddard Stark i spidsen, og hvor vi her ved starten af sæson 7 stadig følger de to døtre Sansa og Arya, lillebroderen Bran Strak og ikke mindst den uægte, men ædle søn Jon Snow, som de fleste holder med og som forhåbentlig ender med at redde alle i kampen mod det kolde nord.

Jon Snow er en stor del af historien, der foregår mod nord, hvor Nattevægterne holder vagt på en enorm ismur. Derudover er der den smukke, mystiske og ikke mindst viljestærke Daenerys Targaryen og hendes 3 drager - i en tid hvor drager ellers er uddøde - og hendes kamp for at rejse en hær i de fjerne lande langt mod vest, og generobre den Jerntrone hendes far blev fordrevet fra. Men derudover byder serien også på store personligheder som Tyrion Lannister, som man næsten er kommet til at holde af, hans bror Jamie Lannister, som spilles af danske Nikolaj Coster-Waldau og ikke mindst deres onde søster Cersei Lannister - alle fra det frygtede House Lannister.

På sidelinjen stifter vi også bekendtskab med House Greyjoy med sønnen Theon Greyjoy, der stort set er tortureret til ukendelighed og hans viljestærke og modige søster Yara Greyjoy. Og sidst men bestemt ikke mindst – de frygtindgydende og uhyggelige White Walkers, der truer med at overtage og ødelægge alle 7 riger.

Faktisk kan du også prøve Game of Thrones som spilleautomat. Du kan se, hvad det går ud på her:


Hvor længe får vi John Snow at se i live?

Så det helt store spørgsmål her ved starten af sæson 7 må naturligvis være, om det lykkedes den heltemodige Jon Snow at overbevise de mange slægter, der ellers bekriger hinanden, om at stå sammen i kampen mod den måske uovervindelige kraft fra det kolde nord. Og selvfølgelig i sidste ende, hvilke få der formår at holde sig i live, selvom ”the winter is here”…

Reklame:Kommentarer

  1. Once it receives a command, the changer mechanism will remove an old tool and replace it with a new new} one. Manual set-up time for a press brake can take 1-4 hours, depending on the number of bends, where ATCs can reduce that time to minutes, no matter CNC machining how complicated the program. Blind Rivets - These rivets have an built-in mandrel working via them.

    SvarSlet

Send en kommentar