5 serier du ikke må gå glip af lige nu

Der er visse serier, som bare er must see. Blandt de serier, du bør se lige nu, er: verdens mest populære serie, serien, der blev en generations stemme, serien, der blev kult og serien med det vildeste stjerne-cast.

Game of Thrones

Prisvindende, chokerende, kontroversiel og elsket af alle. Der er en grund til, at Game of Thrones er verdens mest populære serie. Kampen om Jerntronen fortsætter med den nye sæson i juli. Varm op til den nye sæson ved at gense sæson 1-6.



Twin Peaks

En af de mest legendariske og epokegørende serier vender tilbage. Det er 25 år siden, indbyggerne i en lille by blev rystede over at finde den unge kvinde Laura Palmer myrdet.



Big Little Lies

Den meget roste og omtalte HBO-miniserie har stjerner som Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Shailene Woodley, Laura Dern og Alexander Skarsgård i hovedrollerne. I den mørke dramaserie gemmer der sig dystre hemmeligheder under den pæne overflade hos tre mødre i et overklassekvarter.



Girls

Girls har været en hel generations stemme i seks hylende morsomme, akavede og provokerende sæsoner. Nyd alle sæsoner af den ikoniske og prisvindende serie skabt af Lena Dunham.



Westworld

Den intelligente, komplekse og forførende serie Westworld, med bl.a. Anthony Hopkins, Ed Harris og Evan Rachel Wood på rollelisten, er afholdt af både fans og anmeldere. Den første sæson var den mest succesfulde i HBOs historie, og det fantastiske finaleafsnit fik alle til at glæde sig til 2. sæson.


Kommentarer