Sukkersøde Starburst er lørdagsslik til de voksneStarburst... Navnet har du nok hørt før. Det er navnet på en slags slik, der dog nok trods alt er mere kendt i udlandet. Men Starburst er også en spilleautomat, der er udviklet af NetEnt. Den er faktisk helt tilbage fra 2012, men det er stadig en af de mest populære spillemaskiner på nettet. I første omgang kan man måske tænke, at det er lidt underligt, da spillet er meget enkelt og tilsyneladende uden unikke og innovative særpræg. Der er ikke egentlige bonusfunktioner med gratis spins eller bonusspil, og alligevel er alle hooked på Starburst. Vi må indrømme - det er vi også!

Med hvad er det så, der gør, at Starburst er så populær? Ved første øjekast er det næppe heller udseendet, da det er en ret almindeligt udseende automat med 5 hjul, 3 rækker og bare 10 indsatslinjer. Det får næppe mange til at falde på halen. Den er ganske vist farverig, og det kan se ganske flot ud, når der rammes gevinster og ikke mindst store gevinster. Men man skulle mene, at mange af de nye automater stikker dette med mange længder.

Vi har ikke de endegyldige svar, men måske ligger Starbursts popularitet netop i, at den er så relativt simpel. Alle forstår lige fra starten, hvad det handler om. Måske spiller man ikke her i timevis, men man kan sagtens lige tage en snurretur, når man kommer hjem fra arbejde, inden man skal i seng eller måske endda, når man vågner igen. Vil du se, hvad det handler om? Så spil Starburst enten gratis eller for egne penge på Tivoli.

Hvad er specielt ved Starburst?

Ikke meget, kan man overordnet sige, men når man kommer lidt i gang med at spille på automaten, så vil man aligevel opdage, at der er visse ekstra underholdende momenter. En af de vigtigste ting er Starburst Wilds. De kommer udelukkende på 2, 3 og 4 hjul, og de fungerer som almindelige wild symboler, der kan erstatte alle andre symboler. Men faktisk er de både "sticky" og "stacked". Det betyder, at de bliver siddende på deres pladser i et respin, som du får gratis, når du rammer en Starburst Wild. At de er "stacked" betyder hertil, at de udvider sig til at dække hele hjulet. Det er her de store gevinster kan ligge.

En anden lidt speciel ting er, at der er "win both ways". Det betyder, at du får gevinst for kombinationer både fra venstre (som normalt) og fra højre (mere sjældent). Nogle gange kan du derfor overraskes af flere gevinster, som du ikke lige havde set. Dækkes en gevinstlinje af samme symbol over alle hjulene, så giver det også ekstra gode gevinster.

Der er altså nogle få ekstra underholdende momenter i Starburst, men som nævnt ovenfor er det svært at forklare, at dette skulle trække populariteten. Men prøv den selv og se, om der er noget om snakken.

Kommentarer