Er du inviteret til forpremiere på Alien: Covenant d.en 14. til den 16. maj?

Så er det blevet tid til forpremiere på Alien: Covenant den 14. til den 16. maj, hvor udvalgte medlemmer af Nordisk Films Bioklub har modtaget mail herom. Tjek din indbakke for at se, om du er blandt de heldige. Ellers kan du jo prøve at ringe og høre.

Alien: Covenant premiere

Selv skriver Nordisk Film om filmen i deres nyhedsmail: "Det ligner et paradis, men… I Ridley Scotts science fiction-film 'Alien: Covenant' er rumskibet Covenant på vej til en ukendt planet i en fjern galakse. Her finder holdet ombord på skibet et tilsyneladende ubeboet paradis. Men det viser sig hurtigt, at være en mørk og farlig planet, med én enkelt beboer: Robotten David. Se traileren ovenfor."

Kom til forpremiere til filmen, hvis du har modtaget mail herom fra Nordisk Film. I så fald er du inviteret til forpremiere den 14. maj kl. 18.30 i Nordisk Film Biografer Field’s, Palads, Aalborg Kennedy, Århus C og Odense. Samt den 15. maj kl. 18.30 i Palads, Field’s, Falkoner, Lyngby, Taastrup, Hillerød, Næstved, Frederikssund, Nykøbing Falster, Herning, Esbjerg, Randers, Kolding, Århus C, Aalborg Kennedy, Aalborg City Syd og Odense. Og den 16. maj kl. 18. 30 i Odense, Århus C, Aalborg Kennedy, Palads og Field’s.  Billetterne sælges til normal billetpris (9.000 point).

Find billetter på Nordisk Films hjemmeside, hvis du ligesom os elsker Ridley Scotts mesterlige gys!

Youtube traileren til Alien: Covenant

På Youtube, hvor traileren ovenfor er hentet, skriver de, at instruktøren Sir Ridley Scott er tilbage i det univers, han var med til at skabe tilbage i '79. Glæd dig til at komme med helt derud, hvor ingen kan høre dig skrige. The Path To Paradise starts in hell! I filmen medvirker Michael Fassbender, Katherine Waterston, Billy Crudup og Danny McBride m.fl.

Synopsis: Med Alien: Covenant vender Ridley Scott tilbage, til det univers han har skabt og tilføjer et nyt kapitel til sit imponerende ALIEN franchise. Besætningen på rumskibet Covenant er på vej til en afsidesliggende planet på den anden side af galaksen, da de opdager, hvad de tror er, et uopdaget paradis. Planeten viser sig dog hurtigt at være et mørkt og farefuldt sted, og alt andet end paradis de havde forestillet sig. Da de opdager en trussel, der overgår deres mørkets fantasier, bliver de tvunget til et desperat flugtforsøg fra planeten.

Her kan du se et anden twist på Alien filmen:

Kommentarer