Et par stykker af de mere mærkelige, men meget sjove Youtube-videoer

Hvis man sidder lidt for længe med YouTube, så kan man komme ud af nogle ret mærkelige tangenter. Videoerne kan være helt skæve, mærkelige, forstyrrende, modbydelige eller simpelthen bare sjove uden nogen mening. Disse fem er nogle af de mere bizarre, som vi er stødt på.

Skiigge Böy

Der er ikke mange mennesker uden for Finland, der kender Kummeli, men det er et af ​​de mest berømte finske sketch shows fra begyndelsen af ​​90'erne. De har mange korte indslag, hvor de laver sjov med udlændinge. I Skiikke Böys naturshow efterligner de danske naturprogrammer temmelig præcist. Kummelis danske sprog rammer vist ganske ok - eller hvad synes du?

Pikachu dans

Mine børn ser ofte YouTube, og nogle gange nok lidt for meget. Første gang min 3-årige datter grinede af noget i en video, var det en catchy melodi, og jeg ville lige se, hvad det hele handlede om. Hun fandt det sjovt, jeg fandt det underligt, lidt irriterende, men også fantastisk, utroligt mærkeligt sjovt, så her er det - en velfortjent plads. Med i omegnen af 100 millioner visninger må der være noget om det. Sangen er faktisk lavet af en indonesisk børnepopstjerne Faiha, og titlen på sangen er Cari Pokemon. Du kan se den officielle musikvideo her.

Jackie på Havnen

Rosé drikker jo ikke sig selv... Næh, det er jo sådan set rigtig nok.

Space Cats - Magic Fly

Jeg kender ikke oprindelsen af ​​denne video, men den er helt fantastisk. Det er virkelig værd at tjekke ud. Stop, hvad du laver, og se denne rumkatte musikvideo. Jeg har ikke mere at tilføje.

Kylling sangen

Flere sange med dyr, wauw! Denne gang har vi en kylling i rampelyset. Vildt nok!

Løven på jagt efter sin jakke?

Man forstår nok ikke helt, hvorfor løven går tilbage efter jakken... Eller?

The Hampsterdance Song

Denne sang er mindst ti år gammel, måske mere. Jeg kan huske at have set Hampsterdance Flash-animation for lang tid siden. Ja, den gamle.

Kommentarer