Forpremiere på Per Flys 'Dobbeltspil' i Nordisk Film Biografer Falkoner


Vi elsker den politiske thriller af Per Fly, der hedder "Dobbeltspil"! Så kan det vist ikke siges meget tydeligere. Per Flys ”Dobbeltspil” er en politisk thriller, der er baseret på en sand historie om den 24-årige dansker Michael. Han har fået ønskejobbet i FNs Humanitære hjælpeprogram "Oil for Food".

Han har taget jobbet i FN for at kæmpe for en bedre verden, men til hans store overraskelse flytter hans karismatiske chef, Pasha, ham fra de trygge kontorer på New Yorks First Avenue til de meget kaotiske tilstande i Bagdad i Irak. Det går her op for ham, at der bliver svindlet med milliarder, og at korruption rækker helt ind i de inderste cirkler. Derfor bliver han kastet ud i en magtkamp mellem kyniske diplomater og grådige lobbyister, der vil tjene penge på Iraks olie. Michael bliver tvunget til at vælge mellem, om han vil lukke sine øjne for løgnen, eller om han vil afsløre det hele. Afslører han det hele, risikerer han ikke bare sit livs karriere. Han mister samtidig den kvinde, som han har forelsket sig i, og han kommer i overhængende livsfare.

Kom til forpremiere på Per Flys 'Dobbeltspil' i Falkoner Bio

Den 15. januar er der Q&A med Michael Soussan og Per Fly fra kl. 20.00, inden 'Dobbeltspil' vises kl. 20.30 i Nordisk Film Biografer Falkoner. Til arrangementet vil der blive serveret et glas bobler. Billetter vil blive solgt til almindelig billetpris. Bemærk, at det til forpremieren på 'Dobbeltspil' kun er muligt at købe billetter, hvorimod det ikke er muligt at reservere.

Reklamevideo - baseret på Planet of the Apes filmen

Kommentarer